Acesta este un articol de suport tehnic pentru studenții care vor să-și reseteze parola pentru contul de student în Academia Psy Development.

Pot apărea probleme de autentificare din cauza unei parole uitate, invalide sau expirate. În acest caz este recomandat ca studentul să dea reset la parolă pentru a o schimba. Pentru a reseta parola, urmează acești pași:

1. Accesează fereastra pentru conectare:


2. Apasă: "Ai uitat parola?"

3. Introdu adresa de email cu care ai creat contul și apasă: Trimite-mi Instrucțiuni


Dacă aveți un cont de student pentru academia psy development, atunci veți vedea o notificare care indică faptul că instrucțiunile de resetare au fost trimise la adresa de e-mail specificată de către Dvs.


Dacă nu a venit mailul pentru restarea parolei direct în folderul principal al căsuței de email, asigurați-vă că ați verificat folderele secundare: spam, promoții, actualizări, sociale. Mailul primit ar trebui să arate ca în exemplu de mai jos.


După ce faceți click pe butonul din mail cu textul Schimba parola, va aparea o fereastră în care veți introduce parola nouă. Vă rugăm să notați această parolă pentru a o putea recupera oricând aveți nevoie de aceasta ca să vă logați în contul de student.

Dacă nu aveți un cont în academia psy development, asociat cu adresa de e-mail introdusă, atunci veți primi un mesaj de eroare care indică faptul că adresa dvs. de e-mail nu este asociată cu un cont existent.Dacă apare această notificare, acest lucru indică faptul că ați utilizat o altă adresă de e-mail pentru a vă înscrie în academie. Verificați din nou și introduceți adresa corectă cu care ați creat contul în academie.

Dacă ați verificat adresa cu care ați creat contul de student și considerați că aceasta notificare este o eroare, contactați-ne.