Seria Hermetică II - Maestrii Elementelor

Cum Poti Deveni Un Maestru Al Manifestarii Lucrand Cu Energia Elementelor Hermetice

Seria Hermetică II- Maeștrii Elementelor este următorul nivel de practică hermetică la care au acces doar studenții care au parcurs Seria Hermetică 1 - Calea Hermetică a Transformării Interioare.

Ce conține acest curs:

1.Maeștrii Elementelor conține 8 traininguri online, săptămânale în care vor fi predate tehnici și metode de transformare interioară la un nivel avansat.

2.Seminariile pot fi urmărite online sau descărcate în format audio de pe platforma psy development.

3.Informația și tehnicile predate în cadrul modulelor vor urmă cursul firesc al integrării științei hermetice de la nivelul de baza la nivelurile avansate.

4. Vei primi o completare a fișei individuale în care vei află pe lângă elementul Destinului Ceresc și a Destinului Pamântesc care este elementul sau elementele Norocului Omenesc(talentele ascunse și puterea de manifestare) Astfel vei pune accent pe tehnicile și metodele specifice propriei structuri și a elementului hermetic care iți determină destinul.

5. Harta natală te va ajuta să pui accent pe tehnicile și metodele specifice propriei structuri și pe relațiile dintre elementele de manifestare care îți determina destinul omenesc.

6. Fiecare modul este constituit din training-uri video și audio, insoțit de un manual de practică în care vor fi prezente informații care să te ajute să fixezi și să completezi tehnicile predate în cadrul trainingului online.

7. Cursul poate fi accesat online integral sau descărcat de pe platforma academiei Psy Development în format audio și pdf.

8. (OPȚIONAL!) La sfârșitul acestei serii, în urmă unui examen online, în scris, vei primi o diplomă care va certifica inițierea și practică în Hermetismul Transformării Interioare.

9. Vei primi separat meditațiile din program, înregistrate special în studio pentru a le putea practică oricând și oriunde.

10. Adresa ta de mail va fi introdusă într-un grup privat, unde vei primi materiale ajutătoare pentru a creea un program de practică eficient în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție.

11. Vei avea acces la grupul privat de practică hermetică de pe facebook, unde vei putea interacționa cu ceilalți practicanți de hermetism și unde vei avea acces la informații suplimentare.

12. Pe lângă curricula cursulului, vei participa la seminarii de training în direct, în funcție de dinamică grupului de studiu.

Diplomă de Acreditare a Nivelului Hermetic II

La sfârșitul acestui curs, în urma unui examen online, în scris, fiecare participant va putea primi o diplomă care va certifica nivelul atins in practica hermetică.

Nota Autorului:

A venit clipa mult așteptată în care să continuăm studiul hermetismului şi să urmăm Calea Maeștrilor Elementelor.

Procesul manifestării nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată în totalitate sub controlul minții logice şi raționale.

Logic și rațional ar fi ca viața pe pământ să fie mereu sub amprenta păcii, prosperității, iubirii şi compasiunii dar se pare ca războaiele continuă şi în ziua de astăzi, milioane de copii mor de foame, oamenii se îmbolnăvesc şi trăiesc zi de zi în suferință.

Intelectul uman care se manifestă expres prin logică şi rațiune nu va putea cuprinde niciodată tainele manifestării pentru că laboratorul creației se află la un alt nivel al minții şi al spiritului.

În această dimensiune subtilă elementele creației se îmbină în infinite combinații dând contur şi formă realității în care trăieşti.

Aşa cum savanții reuşesc să producă efecte fizice la voință, cunoscând legile fizice, la fel Maeștrii Elementelor reuşesc să producă efecte în procesul manifestării, cunoscând legile metafizice.

Dezvoltând inteligența hermetică, un practicant avansat va integra esența elementelor şi va deveni un Maestru al Manifestării, lucrând în tandem cu Inteligența Universală.

Secretul Hermetic adus la suprafața conştiinței dezvăluie faptul că Maestrul Elementelor există în fiecare dintre noi, acționând automat doar pentru a împlini nevoile de supraviețuire în planul fizic.

Seria Hermetică II - îți va deschide poarta cunoaşterii şi te va învăța cum poți redeveni un Maestru al Elementelor.

Cu toata admirația pentru cel care alege să trăiască mai bine și mai frumos,

Ciprian Constantin Vlad

Autor, Seria Hermetică

Autor Program


CIPRIAN CONSTANTIN VLAD
CIPRIAN CONSTANTIN VLAD

Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viața în mai bine la peste 300.000 de studenți.



Conținut


  📚 Modul 8 Bonus - Maeștrii Elementelor
Disponibil in zile
zile dupa ce te inregistrezi
  📚 Modul 9 Bonus - Maeștrii Elementelor
Disponibil in zile
zile dupa ce te inregistrezi
  🏆🏅EXAMEN MAEȘTRII ELEMENTELOR
Disponibil in zile
zile dupa ce te inregistrezi

Cursurile incluse în aceasta tranzacție



SERIA HERMETICA - WEBINARII
Calea Regala A Transformarii Interioare
CIPRIAN CONSTANTIN VLAD
$300

Prețul Original: €300


Începe acum