Mandala Evoluției Spirituale

Cele 4 Cicluri De Transformare Ale Conștiinței

Autor Program


Ciprian Constantin Vlad & Ruxandra Mîndroceanu
Ciprian Constantin Vlad & Ruxandra Mîndroceanu
Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viața în mai bine la peste 300.000 de studenți.Ruxandra Mîndroceanu este un dedicat ghid și mentor, veșnic iubitoare de oameni, susținător activ al educației interioare, cunoașterii și evoluției pe toate planurile, ajutând la creșterea calității vieții a zeci de mii de români în ultimii 10 ani, să devină mai sănătoși, să-și transforme sistemul de gândire și de emoții.ConținutÎntrebări frecvente


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Începe acum