H5hl9ozisas6crmamw0x

MEDICINA CHAKRELOR

Află ce adevăruri stau ascunse dincolo de tot ce știai despre minte, emoție și creier, pe tărâmul energiei chakrelor; locul unde dorințele tale creează realita

De când te-ai născut și până acum, în momentul în care citești aceste rânduri, o forță invizibilă a atras, a rezonat și a creat realitatea în care trăiești. Este puterea care a dat viață corpului tău, care a conturat personalitatea ta și care te-a ajutat în fiecare clipă să te manifești ca ființă umană.

Răspunsurile pe care le-ai căutat până acum au aceeași sursă și le poți găsi atunci când călătoria ta se îndreaptă către energia conștiinței și modul cum aceasta evoluează treptat în viața Ta.

Sistemul prin care această energie se manifestă în fiecare clipă și dă viață tuturor experiențelor tale de viață se numește Sistemul de Chakre. Înțelegând și stăpânind cunoașterea chakrelor, trecutul tău poate fi vindecat, iar viitorul devine mai luminos, odată ce energia ta devine stabilă și se manifestă armonios în momentul prezent.


Autor Program


CIPRIAN CONSTANTIN VLAD
CIPRIAN CONSTANTIN VLAD

Ciprian Constantin Vlad este autorul programului Noul Meu Eu 108, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development.
Activează de peste 20 ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru.ContinutIncepe acum