Nlztxwtsxkveu4hlrukg

NOUL MEU EU ● 108 - 2020

Program de Transformare Interioară & Update Personal de 108 zile

Programul de Training Noul Meu Eu 108 este un antrenament intensiv în Transformarea de Gradul 9.


Autor Program


CIPRIAN CONSTANTIN VLAD
CIPRIAN CONSTANTIN VLAD

Ciprian Constantin Vlad este autorul programului Noul Meu Eu 108, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development.
Activează de peste 20 ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru.ContinutIntrebari frecvente


Cui ma pot adresa daca am intrebari?
Echipa Psy Development iti sta la dispozitie pe mail la [email protected], cu toate detaliile si informatiile despre programul pe care il parcurgi de pe platforma Academiei. Poti folosi oricand aceasta adresa de mail si vei fi ajutat cu raspunsurile de care ai nevoie.
Cat timp voi avea acces la acest curs?
Dupa inrolare, iti oferim accesul online la materialele din programul Noul Meu Eu, pe perioada celor 108 zile de training. Asta in cazul in care nu se schimba parametrii tehnici ai platformei dar chiar si in acest caz, te vom anunta din timp in cazul in care vor aparea modificari.
Cum pot urmari cel mai bine tutorialele din acest program?
Orice dispozitiv care este conectat la o sursa buna de internet, este perfect si isi face treaba de minune! Toate materialele, inclusiv tutorialele video se pot accesa de pe orice telefon, laptop sau tableta. Browserul Google Chrome se pare ca este cel mai bun. In cazul in care intampini probleme la a-ti accesa contul sau materialele din acest program, un mail la aceeasi minunata echipa te va salva de la a pierde timp pretios. Asadar, foloseste cu incredere [email protected] Succes la Studiu si BUCURIE!

Incepe acum