Dnvqzg1cq7ekpon38njn

ȘCOALA PENTRU SUFLET

Iți Deschide Orizontul către o Nouă Spirală a Evoluției Personale.

Școala pentru Suflet oferă o întreagă tehnologie care depășește tot ce știai până acum despre minte, emoție și creier, pe tărâmul energiei cristaline a sufletului.

90% din suferința umană la ora actuală este mentală. Cumva, lumea modernă și presiunea socială ne-a rupt de cursul firesc și natural al vieții. Am ajuns ca momentele de fericire și de mulțumire sufletească să fie sporadice sau inexistente.

Cauza suferinței umane este Necunoașterea Lumii Interioare

Tot ce experimetezi din momentul în care te-ai nascut, are loc în interiorul tău. Școala pentru Suflet aduce în lumea modernă cunoașterea străveche a Maeștrilor Inițiați în tainele minții și a evoluției spiritului.

Sursa acestor probleme este subtilă și imperceptibilă simțurilor normale cu care am fost obișnuiți să gestionăm realitatea. Acest lucru se schimbă deabia in momentul în care resimți efectele pregnant în viața ta și ești pus în fața faptului împlinit. Atunci te simți neîndreptățit de viata sau de cei în care ai investit încredere, nemulțumit, stresat și fără putere.

Această școală a existat întotdeauna și au avut acces la ea doar cei care au înțeles că dincolo de cele 5 simțuri, există o întreagă tehnologie interioară pe care o poți folosi pentru a fi un Om de Succes în Viață.


Autor Program


CIPRIAN CONSTANTIN VLAD
CIPRIAN CONSTANTIN VLAD

Ciprian Constantin Vlad este autorul programului Noul Meu Eu 108, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development.
Activează de peste 20 ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru.ContinutIncepe acum