9rug0hx8tacsgnowsj4l

SERIA HERMETICA I - Fundamentele Hermetismului

Calea Regala A Transformarii Interioare

Știința hermetică sau metafizica elementelor reprezintă unul dintre cele mai vaste și mai vechi domenii de cercetare al omenirii.

Este un domeniu atât de vast, încât cuprinde în sinea să mai multe subdomenii care se îmbină pentru a crea un tot unitar coerent: Arta Tranformării Interioare, Arta Meditației, Arta Medicală, Arta Divinației, Arta Selectării Datelor, Arta Decodificării Destinului, Arta Fizionomiei - în care sunt incluse fizionomia umană și fizionomia pământului și a casei.

Dintre toate aceste arte, Arta Hermetică a Transformării Interioare este situată în topul științelor hermetice. Prin cunoașterea mecanismelor și a tehnologiei interioare poți amplifică fluxurile energetice specifice ale prosperitățîi, împlinirii, dragostei și sănătății și pentru a te ajută să iei cele mai bune decizii, în cele mai potrivite momente.

Destinul nefast sau accidentele karmice, tot ce produce suferințe în viață unui om, de la boală la sărăcie, de la singurătate la depresie, pot fi depășite cu grație prin studiul și practica hermetismului transformării interioare.

Cunoașterea hermetică a fost accesată doar de cei care au înțeles că dincolo de cele cinci simțuri, există o întreagă tehnologie interioară pe care o poți folosi pentru a fi un Om de Succes în Viață.

Programul Calea Hermetică A Transformării Interioare durează 10 saptamni în care sunt predate tehnici și metode de transformare interioară din hermetismul oriental.

Informația și tehnicile predate în cadrul modulelor urmează cursul firesc al integrării științei hermetice de la nivelul de baza la nivelurile avansate.

Fiecare participant va primi o hartă individuală pentru a putea pune accent pe tehnicile și metodele specifice propriei structuri și a elementului hermetic care îi determina destinul.

(OPȚIONAL!) La sfârșitul acestei serii, în urmă unui examen online, în scris, fiecare participant va primi o diplomă care va certifica inițierea și practică în Hermetismul Transformării Interioare.

Cum se va desfășura acest curs pentru tine?

 • Vei avea acces o dată pe săptămână la câte un modul din Seria Hermetică, de pe platforma online a Academiei Psy Development.
 • Cursul este constituit din 10 module de training, echivalentul a 10 săptămâni.
 • Recomandarea pentru practică meditativă este să fie făcută dimineața și seara dacă nu apar alte recomandări făcute personal de către mine pentru tine, în funcție de practica ta personală.
 • Toate materialele din acest curs în format mp3 și pdf sunt descarcabile.
 • Pe parcursul cursului este posibil să mai fie adăugate materiale adiționale în funcție de dinamica grupului de studiu. Publicarea acestor materiale va fi anunțată prin mail.
 • Vei beneficia de calcularea hărții personale și a diagramei elementelor de manifestare conform datei de naștere. Această diagramă te va ajută să personalizezi informația din curs pentru nevoile tale.
 • Vor avea loc transmisii în direct, în afară curiculumui expus, de practică hermetică unde vei primi răspunsuri la întrebările apărute în urma practicii hermetice.
 • Vei primi separat meditațiile din program, înregistrate special în studio pentru a le putea practică oricând și oriunde.
 • Vei avea acces la grupul privat de practică hermetică de pe facebook, unde vei putea interacționa cu ceilalți practicanți de hermetism și unde vei avea acces la informații suplimentare.
 • Adresa ta de mail va fi introdusă într-un grup privat, unde vei primi materiale ajutătoare pentru a creea un program de practică eficient în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție.
 • Dacă unele dintre module nu vor fi active înseamnă că nu a trecut perioada stabilită între module, respectiv 1 săptămână.

Autor Program


CIPRIAN CONSTANTIN VLAD
CIPRIAN CONSTANTIN VLAD

Ciprian Constantin Vlad este autorul programului Noul Meu Eu 108, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development.
Activează de peste 20 ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru.Nota Autorului

Ființăm în cadrul unui Univers Mental, precursor al Universului Material și a cărui Sursă este Spiritul.

Calea Hermetică A Transformării Interioare este destinată tuturor celor care sunt deschiși către cunoaștere și caută răspunsuri la întrebări dificile despre modul cum funcționează corpul, mintea, energia și spiritul.

Misiunea acestui curs este de a răspândi cunoașterea hermetică într-o fomulă organizată(sub formă de curs online) pentru a îndrepta cât mai mulți români către un orizont mai luminos dincolo de limitările mentalității sociale.

Pe calea cunoașterii avem cu toții acces la informații dar avem nevoie și de ghidarea necesară pentru a pătrunde cu adevărat înțelesul, ascuns de cele mai multe ori, dincolo de logică și rațiune.

Când am început practică hermetică aveam 16 ani și parcursesem până în momentul respectiv un traseu destul de sinuos și fragmentat, încercând să reinventez "roată" cunoașterii.

Am urmat de-a lungul timpului învățăturile a zeci de maeștri și profesori din diferite puncte ale globului care păstrau liniaje neîntrerupte ale cunoașterii hermetice de mii și mii de ani.

Religiile, popoarele și tradițiile s-au schimbat mereu, dar a existat un consens universal, care privea lumea că fiind o creație coerentă, insuflată de o singură inteligență și un singur model creator.

Cursul pe care îl vei urmă este introducerea în tainele unei cunoașteri fenomenale din care au izvorât toate științele actuale care încearcă să explice modul în care funcționează ființă umană și viață în general.

Te felicit că ai pășit pe poartă deschisă către știință hermetică! Îți urez minte luminată, inima deschisă și perseverență pe această cale minunată.

Ciprian Constantin Vlad,

Autor, Seria Hermetică

ContinutIncepe acum