HERMETISM ANUL II DE STUDIU

Calea Hermetică pentru Transformare Interioară Avansată : Învață cum să-ți Alchimizezi Relațiile și să-ți Descoperi Arhitectura Destinului în Anul II de Studiu Hermetic.

Acest Curs Avansat de Hermetism se Adresează Studenților care au parcurs Seria Hermetică 1 și 2.

Hermetismul Anul II – Următorul Nivel în Alchimia Vieții Tale

Acest Curs Avansat de Hermetism este conceput special pentru tine, dacă ai finalizat cu succes Seria Hermetică 1 și 2. Aceste lucru înseamnă că ești pregătit să pășești mai departe în profunzimile cunoașterii hermetice. Anul acesta, călătoria ta va fi împărțită în două semestre captivante: Alchimia Elementelor și Arhitectura Destinului, fiecare fiind esențială pentru optimizarea vieții tale personale și profesionale.

În primul semestru, vei explora Alchimia Elementelor. Aici vei învăța să identifici și să echilibrezi elementele fundamentale care influențează aspecte vitale ale existenței tale: relațiile familiale, succesul profesional și realizarea aspirațiilor personale. Vei dobândi tehnici de purificare și alchimizare pentru a permite energiei să curgă liber și armonios prin harta ta personală, depășind astfel karma și modelele inconștiente care generează suferință și nemulțumire.

În semestrul al doilea, vei descoperi Arhitectura Destinului, o ramură a hermetismului care îți va deschide ochii către modelarea viitorului. Înțelegerea și aplicarea legilor subtile care dirijează împlinirea și evoluția te vor înzestra cu puterea de a-ți construi un destin alinat cu cele mai înalte dorințe ale sufletului tău. Vei învăța strategii de manifestare a potențialului tău, navigând cu încredere și determinare pe drumul vieții.

La sfârșitul acestui an de studiu, nu doar că vei avea capacitatea de a-ți îmbunătăți viața în diversele ei aspecte, dar vei primi și inițieri speciale care te vor susține să alchimizezi la un nivel mai profund, transmutând fiecare aspect al existenței în ceva de mare valoare, plin de sens și împlinire personală.

Alchimia este mai mult decât o știință sacră a transformării interioare; ea este un mijloc de cunoaștere și aplicare a principiilor universale. Îți vom oferi cunoștințele necesare pentru a lucra cu elementele de manifestare la un nivel avansat, astfel încât, precum un chimist care combină elemente pentru a crea substanțe noi, să îți poți crea realități benefice.

Anul II în Hermetism îți promite o călătorie de neuitat, unde teoria se întâlnește cu practica spirituală, transformând fiecare zi într-un pas spre o capodoperă de armonie și succes. Te invităm să te alături acestui curs transformațional, să devii alchimistul propriului tău destin și să modelezi realitatea în aurul pur al împlinirii personale.

Nota Autorului:

Alchimia Elementelor și Arhitectura Destinului reprezintă procese fenomenale care depășesc capacitatea de a exprimă procesul în scris. Te aștept să le experimentezi pe viu, așa cum inițiații au avut parte de ele, pe parcursul miilor de ani.

Alchimia Elementelor este o știință vie care se transmite prin viu grai, iar beneficiile practicantului depășesc cu mult sfera de interese personale. Prin participarea în HERMETISM ANUL II, vei putea aduce aportul la ceea ce noi numim evoluția conștiinței familiei din care faci parte, a localității, a țării etc.

Așa cum am fost binecuvântat că alchimistul din mine să se trezească, vreau că această binecuvântare să ajungă și la tine.

Vreau că Alchimistul Din Ține să iasă la iveală și să facă un pas în față. Îmi doresc că tu să pășeșți cu grație prin viață și să-ți rezolvi cu ușurință orice problema apare în fața ta, folosind alchimia elementelor.

În Anul II, începând cu al doilea semestru vom adăuga un nou capitol esențial în practica avansată hermetică: Arhitecții Destinului. Prin această disciplină, vei învăța să modelezi realitatea împrejur, să devii co-creator al propriului tău drum. Vei descoperi cum fiecare alegere și acțiune se împletește într-o structură complexă ce determină cursul vieții tale. Inițierea în Arhitectura Destinului îți va amplifica misiunea și va îmbogăți ajutorul pe care îl poți oferi, ridicându-te la un nou nivel de conștiință – un nivel la care aspir și tu să ajungi.

Ciprian Constantin Vlad

Fondator, Academia Psy Development

Fiecare om are misunea lui dar în momentul în care ajunge să fie inițiat în hermetismul superior, misiunea și ajutorul pe care îl primește se manifestă la un alt nivel de conștiința pe care vreau să-l atingi și Tu.

Ciprian Constantin Vlad

Fondator, Academia Psy Development

Autor Program


CIPRIAN CONSTANTIN VLAD
CIPRIAN CONSTANTIN VLAD

Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viața în mai bine la peste 300.000 de studenți.Conținut


  LABORATOARE DE PRACTICĂ HERMETICĂ
Disponibil in zile
zile dupa ce te inregistrezi
  📚Modul 9 - Semestrul #1 - RECUNOAȘTEREA NIVELULUI DE ALCHIMIST PRACTICANT
Disponibil in zile
zile dupa ce te inregistrezi
  Super Bonus Hermetic - Retreat Hermetic Aniversar - Anul II De Hermetism
Disponibil in zile
zile dupa ce te inregistrezi

Întrebări frecvente


Când începe acest curs?
Cursul va începe imediat ce primești acces și se va desfășura conform programului afișat în calendarul curriculumului.
Cât timp voi avea acces la acest curs?
Ai acces nelimitat la acest curs prin descărcarea materialelor, și ca bonus, îl vom găzdui pentru tine timp de un an.
Sunt disponibile burse sau reduceri pentru studenți?
Da! Suntem mereu deschiși să ajutăm studenții prin Burse De Studiu și Reduceri Speciale. Scrie pe [email protected] pentru mai multe detalii.

Începe acum