HERMETISM ANUL II DE STUDIU

Calea Hermetică pentru Transformare Interioară Avansată : Învață cum să-ți Alchimizezi Relațiile și să-ți Descoperi Arhitectura Destinului în Anul II de Studiu Hermetic.

Acest Curs Avansat de Hermetism se Adresează Studenților care au parcurs Seria Hermetică 1 și 2.

Seria Hermetică 3 - Alchimiștii Elementelor vine cu informații noi despre harta personală care te vor ajută să optimizezi: relația cu familia, carieaă sau afacerile și aspirațiile personale.

Toate aceste aspecte de o importantă vitală pentru împlinirea și evoluția personală vor fi abordate prin prisma elementelor de manifestare prezente în harta ta.

Alchimizarea elementelor înseamnă optimizarea acestora pentru a avea relații armonioase cu familia, succes în carieră sau afaceri și pentru a putea să-ți atingi aspirațiile personale.

Atunci când știi care sunt elementele corelate cu aceste aspecte, poți să purifici și să alchimizezi elementele în așa fel încât energia să curgă armonios prin harta ta. Altfel, karma sau pattern-ul inconștient își va menține amprenta și va crea acel tip de suferință pe care îl traducem că "nemulțumire".

Acestea sunt doar beneficiile exterioare pe care le aduce Seria Hermetică 3. Țînând cont că vei aborda hermetismul din perspectiva alchimică tradițională vei beneficia de activări (inițieri) speciale care te vor ajută să alchimizezi mult mai multe aspecte decât cele menționate mai sus.

Alchimia este știință sacră a transformării interioare, prin care orice aspect al vieții tale poate fi transformat în aur, în ceva valoros care să te împlinească că ființă umană și spirituală.

Alchimia este bazată pe cunoașterea elementelor de manifestare și lucrul cu acestea la nivel avansat. În afara cunoașterii elementelor, alchimia nu poate fi aplicată. Este exact că în chimia modernă. Dacă nu cunoșți proprietățile elementelor, nu le poți combină și permută, te joci cu focul și explodează laboratorul.

Fie că vorbim de relații, de carieră, de aspirații materiale sau spirituale, alchimia elementelor este știință care modelează succesul la nivel de armonie și împlinire.

Nota Autorului:

Alchimia Elementelor este un proces fenomenal care depășește capacitatea de a exprimă procesul în scris. Te aștept să-l experimentezi pe viu, pe cale orală, așa cum inițiații au avut parte de el, pe parcursul miilor de ani.

Alchimia Elementelor este o știință vie care se transmite prin viu grai, iar beneficiile practicantului depășesc cu mult sfera de interese personale. Prin participarea la Seria Hermetică 3, vei putea aduce aportul la ceea ce noi numim evoluția conștiinței familiei din care faci parte, a localității, a țării etc.

Așa cum am fost binecuvântat că alchimistul din mine să se trezească, vreau că această binecuvântare să ajungă și la tine.

Vreau că Alchimistul Din Ține să iasă la iveală și să facă un pas în față. Îmi doresc că tu să pășeșți cu grație prin viață și să-ți rezolvi cu ușurință orice problema apare în fața ta, folosind alchimia elementelor.

Fiecare om are misunea lui dar în momentul în care ajunge să fie inițiat în hermetismul superior, misiunea și ajutorul pe care îl primește se manifestă la un alt nivel de conștiința pe care vreau să-l atingi și Tu.

Ciprian Constantin Vlad

Fondator, Academia Psy Development

Autor Program


CIPRIAN CONSTANTIN VLAD
CIPRIAN CONSTANTIN VLAD

Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viața în mai bine la peste 300.000 de studenți.Conținut


  📚Modul 9 - Semestrul #1 - RECUNOAȘTEREA NIVELULUI DE ALCHIMIST PRACTICANT
Disponibil in zile
zile dupa ce te inregistrezi

Întrebări frecvente


Cui mă pot adresa dacă am întrebări?
Echipa Psy Development îți stă la dispoziție pe mail la [email protected], cu toate detaliile și informațiile despre programul pe care îl parcurgi de pe platforma Academiei. Poți folosi oricând această adresa de mail și vei fi ajutat cu răspunsurile de care ai nevoie.
Cât timp voi avea acces la acest curs?
Dupa inrolare, iti oferim accesul online la materialele din programul Alchimiștii Elementelor, pe perioada celor 10 săptămâini de training.
Cum pot urmări cel mai bine tutorialele din acest program?
Orice dispozitiv care este conectat la o sursă bună de internet, este perfect și își face treaba de minune! Toate materialele, inclusiv tutorialele video se pot accesa de pe orice telefon, laptop sau tabletă. Browserul Google Chrome se pare că este cel mai bun. În cazul în care întâmpini probleme la a-ți accesa contul sau materialele din acest program, un mail la aceeași minunată echipă te va salva de la a pierde timp prețios. Așadar, folosește cu încredere [email protected] Succes la Studiu și BUCURIE!

Începe acum